@BitcoinHaber: Kripto Para Bitcoin

11 Temmuz 2015 Cumartesi

Kripto Para Bitcoin

Kripto Para Bitcoin – Finansal Özgürlüğün Eşiğinde (KPB-FÖE) Türkiye'da bitcoin ve kriptopara teknolojisi alanında basılmış ilk kitap olma özelliğini taşıyor. Coin-Türk ve BigPara.com da yazdığı analiz ve yorumlarından tanıdığımız yazar Levent Kurt kitabında bitcoin'in nasıl çalıştığından güvenlik sorunlarına, bitcoin yatırımlarında dikkat edilmesi gerekenlerden kriptopaların geleceğine kadar birçok yönüne değinmiş.

bitcoin-kitap-kripto-para-levent-kurt-on-kapak
Kripto Para - Bitcoin


Kitabın giriş bölümünde bitcoin'in nasıl çalıştığı, tarihçesi, finansal açıdan etkileri detaylı olarak anlatılmış. İlerleyen bölümlerde ise bitcoin madenciliği , dünyadaki bitcoin girişimleri, bitcoin borsalarında alım satım işlemleri gibi konular yer alıyor.

KPB-FÖE bitcoin ile yeni tanışan okuyucu için kaynak kitap niteliğinde. Teknik detaylarıyla fazla ilgilenmeden  bitcoin dünyasına ilk adımı atmak isteyenlerin mutlaka okuması gereken bir başlangıç rehberi.

kriptopara-bitcoin-icindekiler
İçindekiler

Kripto Para Bitcoin – Finansal Özgürlüğün Eşiğinde kitabını kitapçılarda ve çevrimiçi satış yapan aşağıdaki  sitelerde bulabilirsiniz. Kitabı bitcoin ile ödeyerek coin-turk.com sitesinden sipariş etmeniz de mümkün.

Künye:
Murat Kitabevi, 160 s. -- 2. Hamur-- Ciltsiz -- 13 x 19 cm,İstanbul, 2015
ISBN : 9786054676315

Kitap satış siteleri: