@BitcoinHaber: Skype Kurucusu Bitcoin Konferansında

25 Temmuz 2015 Cumartesi

Skype Kurucusu Bitcoin Konferansında

Skype Kurucu Ortağı Jonas Kjellberg Ekimde Batum'daki bitcoin konferansında konuşacak.

Jonas-Kjellberg
Skype Kurucu Ortağı Jonas Kjellberg

"Gear Up" kitabının yazarı, Skype kurucularından Jonas Kjellberg 9 Ekim 2015'te AltConvention'da konuşacak. Hırslı bir yatırımcı olan Jonas girişimci koçluğu yapıyor. Yahoo'ya satılan Player.io sitesinin kurucusu, Apple'a satılan iCloud'un yönetim kurulu üyesi ve Microsoft'a satılan Skype'ın kurucu ortağı. Jonas, Stanford Üniversitesinde ve Stockholm School of Economics'de çok takdir edilen bir öğretim görevlisi.

Blok zinciri yeniliği üzerine odaklanan ve 3 gün sürecek olan; iş dünyası, finans ve teknoloji konferansı Alt Convention; 8-10 Ekim 2015 tarihlerinde Gürcistan'ın harikulade güzellikteki kıyı şehri Batum'da düzenlenecek.

Batum, Gürcistan


400 girişimci, kuruluş ve yatırımcının yer aldığı birçok ülkeden katılımcı konferansa kaydını onaylattı. Ana temalardan biri Doğu Avrupa'da teknoloji eğitiminin geliştirilmesi ve istihdam olanakları olacak.

Etkinliğin organizatörleri; Singapur, Isle of Man, Liberland ve Ukrayna'dan resmi katılım olduğunu onayladılar. Ukrayna Ulusal Menkul Kıymetler Borsasından ve Ukrayna Ulusal Deposundan (National Depository of Ukraine) temsilciler de katılacaklar arasında. Davetliler listesinde, Gürcistan da dahil, diğer bölgesel devlet, finans ve bankacılık temsilcileri var.  Şu ana kadar Gürcistan devleti, bankacılık ya da eğitim sisteminden katılım onayı gelmedi.

Alt Convention CEO'su David Ruebush, "Alt Convention da yer olarak Gürcistan'ı seçmemizin sebepleri halihazırdaki iş iklimi; Avrupa, Orta Doğu ve Asya'ya  coğrafi yakınlığı oldu. Burada teknoloji eğitimi ve istihdam artışında muazzam fırsatlar olduğunu hissediyoruz. Gerçekten Gürcistan temsilcilerinin katılıp yatırım ve büyüme fırsatlarını keşfetmemize yardımcı olacaklarını umuyorum" dedi.

İş sahipleri, yenilikçiler, girişimciler, geliştiriciler, devlet yetkilileri, risk sermayedarları ve yeni finansal teknolojilere ilgi duyan herkesi hedefleyen etkinlikte uygulmalı atölyeler, uzman konuşmacılar, yuvarlak masa tartışmaları, uzman panelleri, sergi salonu, tanışma etkinlikleri ve bir teknoloji iş fuarına ev sahipliği yapıyor. Hukuk, finans ve teknoloji profesyonelleri ile üniversite öğrencileri de Dijital Para Konseyi (Digital Currency Council) ve sürekli eğitim (CE) sertifika kredisine sahip olabilirler.

Güncellemeler ve ek bilgi AltConvention.com web sitesinde yayınlanacak. Medya ve ortaklık teklifleri için lütfen David Ruebush ile info@altconvention.com veya +995 555 23 70 16 üzerinden bağlantı kurun ya da http://altconvention.com/contact-us/ sayfasını ziyaret edin.

(Alt Convention Basın Bülteninden)