@BitcoinHaber: Pilav Üstü Bitcoin

10 Mart 2015 Salı

Pilav Üstü Bitcoin

Çek bi Pilav Üstü Bitcoin

Türkiye'de bitcoin kabul eden işletmelere yenileri eklenmeye devam ediyor. Nişantaşı'nda bulunan Pirinç adlı pilav lokantası da Türkiye'nin  ilk bitcoin kabul edenleri arasındaki yerini aldı.


bitcoin-kabul-eden-isletme-pirinc-nisantasi
Bitcoin Kabul Eden İşletme : Pirinç Nişantaşı

Pirinç Nişantaşı İşletmecisi Hakan Arslan önceleri medyada çıkan sansasyonel haberlerden duyduğu bitcoin'in aslında nasıl geleceği şekillendirecek bir teknoloji olduğunu yeni farketmiş ve işletmesinde bitcoin kabul etmeye karar vermiş. Şimdilik sadece mobil bir cüzdan kullanarak hesap ödemelerinde bitcoin kabul ediyor.

hakan-arslan-pirinc-nisantasi-bitcoin
Pirinç Nişantaşı - Hakan Arslan

Herhangi bir alt veya üst limit de bulunmuyor ve bitcoin karşılığı Takascoin'in günlük kuruna göre hesaplanıyor. Hem restoranda hem de paket servisinde bitcoin kabul ediliyor. Sorumuz üzerine arzu eden olursa İstanbul dışına bile bitcoin ile pilav gönderebileceğini söylüyor.

Ödeme olarak kabul ettiği bitcoin'leri TL'ye çevirmeyi de düşünmediğini ve BTC olarak saklamanın ileride kendisi için daha karlı olacağını düşündüğünü de ekliyor.

Pirinç Nişantaşı'nın sahibi ve işletmecisi Hakan Arslan ile @bitcoinhaber için gerçekleştirdiğim söyleşiyi keyifle izlemeniz dileğiyle.





Hakan Arslan, bir sonraki bitcoin istanbul buluşmasını Pirinç Nişantaşı'nda gerçekleştimek üzere tüm bitcoinseverleri bekliyor.

@BitcoinHaber

Pirinç Nişantaşı
https://www.facebook.com/pages/Pirin%C3%A7/162207270631569?fref=ts
Büyük Çiftlik Sokak No: 6, Nişantaşı İstanbul - (Amerikan Hastanesi Arkası)
Tel : (212) 234 3777
Yandex Konum:bit.ly/pirinc-nisantasi
Foursquare : Pirinç Nişantaşı


İlgili Diğer Haberler:
Bitcoin Kabul Eden Dövmeci
Çamlıca'da Bitcoin İle Çay
Zihni Müzik Bitcoin Kabul Ediyor